« دين حقيقت و بينش ياري يك تفكر ايلياتي و عشيرهاي نيست كه براي محاسبات آن راهكاري سنتي بدون دخيل دادن علم و هر آنچه كه در حوزهي نظامنديِ كائنات تعريف دارد در نظر گرفته شود. در واقع هر چقدر كه اشراق و مفاهيم يك تفكر بالاتر باشد، مباحث و گفتمان مربوط به آن نيز تخصصيتر و مشكلتر مي نماياند. پس ما نميبايست كه مفاهيم را به اندازهي وجود خود پائين بكشيم تا كه به گونهاي گردد كه هيچگاه عزم جزم براي بالا كشيدن و سعي براي فهميدن در خود پيدا نكنيم.»
تنبورنواز پیشکسوت کشور گفت: متاسفانه در حال حاضر فقط تعداد کمی از هنرمندان میتوانند کنسرت برگزار کنند و این موضوع اصلا عادلانه نیست.
علی اکبر مرادی، موسیقیدان و نوازنده تنبور در گفت و گو با هنرآنلاین گفت: متاسفانه وضعیت موسیقی و کنسرت ها مانند فیلم های وسترن شده است و هرکسی که دستش زودتر روی هفت تیر باشد موفق می شود زیرا در حال حاضر فقط تعداد کمی از هنرمندان می توانند کنسرت برگزار کنند و این عادلانه نیست.
این نوازنده در ادامه بیان کرد: همچنین حرف های اهالی موسیقی هر روز تکرار می شود اما هیچ نور امیدی دیده نمی شود زیرا هنرمندان دوست دارند آثار موسیقایی خود را منتشر کنند اما به دلیل شرایط مالی این موضوع امکان پذیر نیست به عنوان مثال یک نوازنده بیست میلیون برای یک آلبوم خرج می کند اما نه تنها بازدهی ندارد بلکه ضرر هم می کند.
این موسیقیدان در ادامه افزود: همه ما منتظر یک گشایش هستیم تا گره های حوزه موسیقی باز شود و تنها راهکار این است که مسئولین از آثار فاخر و اصیل حمایت کنند و در تولید آثار موسیقایی به هنرمندان کمک کنند. همچنین صدا و سیما باید در افزایش آگاهی مخاطبان نقش بسزایی داشته باشد و از این راه مخاطبان را با کپی رایت آشنا سازند زیرا دانلود و کپی کردن آثار دزدی است و این موضوع باید اطلاع رسانی شود.
مرادی در ادامه تاکید کرد: من دو اثر موسیقایی که به تکنوازی و گروه نوازی اختصاص دارد در دست انتشار دارم اما به دلیل شرایط نامناسب بازار موسیقی از انتشار آنها خودداری می کنم.
این نوازنده تنبور در ادامه گفت: امیدواریم موسیقی هم مانند هنرهای دیگر پیشرفت کند زیرا تنها دلخوشی هنرمندان این است که شاهد شکوفایی این هنر باشند.